Workshop-online

MAAK JE EIGEN KÜR OP MUZIEK

Wil jij graag jouw eigen kür van muziek voorzien? Doe dan mee aan deze online-workshop.

 

Workshops

Al een aantal jaren verzorg ik een unieke workshop ‘zelf kürmuziek maken ‘ met tips en tricks, zodat jij zelf jouw kür van muziek kan voorzien.

 

In verband met het Coronavirus worden de workshops nu online geven. Via Skype wordt de workshop live gegeven waarbij de interactie gewaarborgd blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Ik kan meekijken met jouw kür en meteen bijspringen.

 

Er wordt vooraf een download instructie voor de benodigde software & handleiding voor het gebruik van de software toegestuurd. Daarnaast wordt je ook uitgenodigd voor de besloten FB groep “Maak je eigen kür” waarin je vragen kan stellen en kan communiceren met mij en andere cursisten. Het doel is dat iedere deelnemer na afloop in staat is zijn kür op muziek zelf te produceren. De kosten zijn €40 per persoon.

Neem contact op voor meer info of schrijf je direct in.

 

Tevens kan het wanneer de corona-maatregelen het weer toelaten op locatie op jouw manege of rijvereniging gegeven worden, en zullen er weer regelmatig workshops in de studio georganiseerd worden.

 

Voor Juryleden heb ik een aparte workshop om inzicht te krijgen in het muzikale aspect rondom kür op muziek. Dit is zeer waardevol om juryleden buiten de dressuur technische kennis ook het muzikale gedeelte, tempo, accenten in de muziek, overgangen en algehele muzikale ondersteuning van een kür de kans te geven om dit eigen te maken.

Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

 

 

Voor meer info, neem contact op.