Workshop

MAAK JE EIGEN KÜR OP MUZIEK

Wil jij graag jouw eigen kür op muziek in elkaar zetten?
Dan is deze workshop iets voor jou.

 

Al een aantal jaren verzorg ik een unieke workshop ‘zelf kürmuziek maken ‘ met tips en tricks, zodat jij zelf jouw kür van muziek kan voorzien.

Deze workshop wordt op locatie bij jou op de manege (of andere locatie naar keuze) gegeven. Tevens geef ik ook workshops voor individuelen. Dit kan hier in de studio of op andere locatie al naar gelang de groepsgrootte.

Er wordt vooraf een download instructie voor de benodigde software & handleiding voor het gebruik van de software toegestuurd. Daarnaast wordt je ook uitgenodigd voor de besloten FB groep “Maak je eigen kür” waarin je vragen kan stellen en kan communiceren met mij en andere cursisten. Tijdens de workshop ga je na een korte uitleg zelf aan de slag en kijk ik mee, stuur bij en beantwoord vragen. Het doel is dat iedere deelnemer na afloop in staat is zijn kür op muziek zelf te produceren.

 

Tijdens de “Corona lock-downs” zijn de workshops online gegeven, dit is nu nog steeds mogelijk.  Via Skype wordt de workshop live gegeven waarbij de interactie gewaarborgd blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Ik kan meekijken met jouw kür en meteen bijspringen.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbare data.

 

 

Voor Juryleden heb ik een aparte workshop om inzicht te krijgen in het muzikale aspect rondom kür op muziek. Dit is zeer waardevol om juryleden buiten de dressuur technische kennis ook het muzikale gedeelte, tempo, accenten in de muziek, overgangen en algehele muzikale ondersteuning van een kür de kans te geven om dit eigen te maken.

Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

 

 

Voor meer info, neem contact op.