Workshops

MAAK JE EIGEN KÜR OP MUZIEK

Rijverenigingen en maneges zoeken vaak naar manieren om het rijden op kürmuziek laagdrempelig te stimuleren. Bijvoorbeeld om op toegankelijke wijze onderlinge wedstrijden te organiseren.

 

Workshops

 Mario Vleugels Muziekprodukties verzorgt een unieke workshop ‘zelf kürmuziek maken ‘ met tips en tricks, zodat jij zelf daarna met je eigen spullen jouw kür van muziek kan voorzien. Dit kan op locatie op jouw manege of rijvereniging, maar ook worden regelmatig workshops in de studio georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Update: in verband met het Coronavirus ga ik de workshops ook online geven. DWZ via Skype wordt de workshop live gegeven waarbij de interactie gewaarborgd blijft en iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Tevens wordt er vooraf een download instructie voor de benodigde software & handleiding voor het gebruik van de software toegestuurd. Daarnaast wordt de deelnemer ook uitgenodigd voor de besloten FB groep “Maak je eigen kur” waarin men vragen kan stellen en kan communiceren met mij en andere cursisten. Het doel is dat iedere deelnemer in staat is zijn kur op muziek zelf te produceren. Neem contact op voor meer info.

 

Workshop voor juryleden

Omdat er onder de juryleden behoefte is om meer te weten over hoe een kür muzikaal gezien in elkaar zit, is er de mogelijkheid een workshop “kurmuziek voor juryleden” te organiseren. De praktijk leert dat de meeste juryleden nog steeds meer met de dressuurtechnische kant bezig zijn dan te letten op de rol en de impact van de muziek in een kür. Tempo, tact, overgangen, sfeer en accenten komen ruimschoots aan bod in deze training.

Voor meer info, neem contact op.