Info & Prijzen

Maatwerk is het credo van Mario Vleugels. Iedere kür wordt exclusief voor jou geproduceerd. Met alle individuele wensen en voorkeuren wordt rekening gehouden.

Een goede intake is belangrijk. Daarom vindt er vrijwel altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats in de studio. Vanzelfsprekend is dit gesprek vrijblijvend en kosteloos. Deze gedegen inventarisatie komt de gehele productie ten goede, tenslotte is persoonlijk contact en een nauwe samenwerking van essentieel belang voor een perfect eindresultaat.

De muziekkeuze is onbeperkt, indien nodig denkt Mario graag met je mee. De kür kan bestaan uit bekende muziek of thema’s of speciaal nieuw gecomponeerde muziek. Altijd perfect passend op jouw kür.
Alle muziek wordt in eigen studio opgenomen, er wordt geen bestaande muziek van CD’s of internet gebruikt maar alles wordt op maat geproduceerd.

Prijsoverzicht per 1 januari 2020

L of M kür € 425,-
Z1 of Z2 kür € 525,-
ZZ licht/zwaar, Lichte Tour, Intermediair. € 725,-
Grand Prix / U25 € 925,-

Meerprijs voor live ingespeelde instrumenten op aanvraag. De kurmuziek wordt geleverd op 2x CD en USB stick. Een video van de proef met de muziek er onder gemonteerd wordt digitaal toe gezonden. Tot drie maanden na levering kunnen er nog zonder kosten kleine wijzigingen worden aangebracht in de muziek. Daarna, of in geval van de kür meenemen naar een hoger niveau prijzen op aanvraag.

 

Bekijk en beluister enkele voorbeelden